ADS Innovatieprijs zoekt ondernemers met ideeën

Ben je ondernemer in de agrarische sector en heb je een innovatief idee, product of vernieuwende dienst? Meld je dan voor 1 augustus aan voor de Agrarische Dagen Someren Innovatieprijs, om kans te maken op een leuk geldbedrag en vooral veel aandacht.

De Agrarische Dagen Someren (ADS) Innovatieprijs is ruim tien jaar geleden in het leven geroepen om innovatie te stimuleren. De provincie Noord-Brabant en de Rabobank ondersteunen de prijs.

Robottrekker

In 2017 ging de ADS Innovatieprijs naar Thieu Berkers van Farmertronics. Hij kreeg hem voor een schone, energiezuinige, lichtgewicht zelfrijdende robottrekker op smal spoor voor de landbouw, tuinbouw en fruitteelt. Berkers noemt de prijs ‘een mooie erkenning en extra stimulans om de eTrac door te ontwikkelen tot waar wij uiteindelijk naartoe willen’. Beckers: ‘Wij zullen de eTrac met joystickbediening op 7 en 8 september natuurlijk met trots presenteren en demonstreren tijdens de Agrarische Dagen Someren. We laten de bezoekers zien wat je met innovaties kunt bereiken en hoe wij de volgende stap gaan zetten naar een volledig zelfstandig rijdende eTrac.’

Meedingen naar ADS Innovatieprijs

Meedingen naar de ADS Innovatieprijs doe je door je aan te melden via het formulier op de website agrarischedagensomeren.nl. Daarbij hoort een beschrijving van je innovatie en waarom het volgens jou dé innovatie voor de agrosector is. Ook een kort filmpje van je nominatie is nodig. De organisatie gaat namelijk de genomineerden promoten via haar website en sociale media. Aanmelden kan tot 1 augustus.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen (1-6 augustus). De winnaar van de ADS Innovatieprijs wordt tijdens de Agrarische Dagen Someren (weekend 7-8 september) bekend gemaakt.

Agrarische Dagen Someren

De Agrarische Dagen Someren (ADS) bieden een breed scala aan standhouders, proefvelden, demonstratierondes en een kennissymposium. Het thema van deze editie van de regionale landbouwbeurs is ‘Ken uw klant: Samen naar een duurzame kringloop’. De Agrarische Dagen Someren zijn ook te vinden op Facebook (@agrarischedagen).

Ooit was dit een nieuwe tractor (foto: Scott Webb, Unsplash)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.