Groenmoesmarkt

Organisator:
Tuinmarkthallen
Locatie:
Tuinmarkthallen, Boekel
Datum:
2019-03-16 - 2019-03-17

De Groenmoesmarkt is een totaalmarkt voor natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel.

De Groenmoesmarkt is naar eigen zeggen de grootste moestuinmarkt van Nederland. Zestig specialisten uit Nederland en Vlaanderen komen hier bij elkaar. Het woord ‘totaalmarkt’ heeft betrekking op de breedte van het aanbod dat tuinoverstijgend is (ook eetbare, in het wild voorkomende planten) maar behalve commercieel, ook zeer informatief is. Hier kun je je kennis verrijken op gebieden als biologisch moestuinieren, biodiversiteit, stads- en buurttuinieren en praktische, op een aanschouwelijke wijze gebrachte voorbeelden van groenteteelt zien.

Voor tuin- en natuurliefhebbers

De Groenmoesmarkt is een specialistische markt voor wie bewust in het leven staat en actief is op tuin- en natuurgebied. Je vindt er bijvoorbeeld ook informatie over het zelf gezond bezig zijn, over gezonde voeding, het versterken van natuurwaarden en de terugkeer naar eerlijk en historisch zaaigoed.

De Groenmoesmarkt wil een ontmoetingspunt zijn om kennis en plezier te delen voor hen die op een gezonde manier met eerlijk voedsel bezig willen zijn. Er zijn ook meerdere zit- en eetgelegenheden.

Informatie en kaarten
  • Locatie: Tuinmarkthallen, Gemertseweg 9a, 5427 ET Boekel.
  • Wanneer: 16 en 17 maart van 10.00 – 17.00 uur.
  • Entree: 7,50 euro aan de kassa en 6,50 euro met een bon uit een van de (tuin)-bladen. Of koop een e-tickets via groenmoesmarkt.nl en vermijd de kassa.
  • Parkeren: gratis parkeergelegenheid bij de Tuinmarkthallen.