HAS Food Experience

Organisator:
HAS Den Bosch
Locatie:
HAS, Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch
Datum:
2019-02-05

Tijdens deze ellfde editie presenteren ruim 200 vierdejaars HAS-studenten hun innovaties die oplossingen bieden voor de voedseluitdagingen van vandaag.

De studenten gingen een uitdaging aan op het gebied van Green & Tech, Consumer & Business, Lifestyle & Health of Start-ups & Entrepreneurs. Op de HAS Food Experience presenteren hun afstudeerproject in het food- of agrodomein. Dat loopt uiteen van innovatieve foodconcepten tot visies over de toekomst van ons voedsel; van reststroomreductie tot proceskundige validaties; van kwaliteitsprojecten tot nieuwe verpakkingsmogelijkheden; en van nieuwe producten en marktbenaderingen tot startup foodondernemers.

Je bent van harte uitgenodigd om de innovaties van studenten te komen ontdekken. Het belooft een dag vol inspiratie, interactie en foodbeleving te worden.

Programma

11.00 uur – Welkom
12.00 uur – Opening door covermodellen Margriet, Jop en Simone. Uitreiking van FoodManShip Awards.
12.30 uur РErvaar, zie, proef, ruik, voel en hoor Today’s Food Challenges (afstudeerprojecten HAS-studenten)
17.00 uur – Uitreiking van FoodManShip Award Publieksprijs en afsluiting
17.30 uur – Borrel met hapjes

Info en aanmelden

Meer info en aanmelden via deze HAS-webpagina.