Low Carb Healthy Food Belevingsmarkt

Organisator:
GezondDorp Leende
Locatie:
Leende
Datum:
2018-08-12

De LCHF Belevingsmarkt is dé plek voor iedereen die op zoek is naar inspiratie op het gebied van goede, eerlijke voeding.

LCHF staat voor low carb healthy food: echt voedsel, vers en zo veel mogelijk onbewerkt, zo veel mogelijk lokaal/regionaal en met de seizoenen mee, geen geraffineerde suikers, weinig koolhydraten, gematigd eiwitten, ruim natuurlijke vetten. Naast goede, eerlijke voeding zijn voor een gezonde leefstijl ook voldoende beweging (inspanning), ontspanning, sociale contacten, slaap en bioritme belangrijk. Voor al deze componenten is volop aandacht tijdens deze markt vol van inspiratie. Vandaag ontmoet je mensen met dezelfde interesses in een goede sfeer en met volop gezelligheid.

Proeven, ruiken, ervaren en leren

De LCHF-belevingsmarkt heeft een gevarieerd aanbod aan lezingen, trainingen en workshops. En er zijn diverse marktkramen en foodtrucks.Bezoekers kunnen tijdens de markt proeven, ruiken, ervaren en leren wat de LCHF-leefstijl inhoudt en hoe producten en voedingsmiddelen kunnen worden gebruikt. Daarbij vormt doen een belangrijk element, zowel op de dag zelf als daarna in de dagelijkse praktijk. Uiteraard kunnen diverse (streek-)producten ook ter plekke gekocht of besteld worden.

Samen op stap

Naast te weten komen hoe het écht zit, is het ook een lekker dagje uit voor het hele gezin. Je kunt er informatie verzamelen, shoppen, workshops volgen, voedingsadviezen krijgen, hapjes proeven, genieten van live muziek en relaxen op één van de vele terrassen. Ook zijn activiteiten voor kinderen.

De markt is van 12.00 tot 17.00 uur in GezondDorp Leende (nabij Eindhoven), toegang is gratis.

Meer informatie

De LCHF-belevingsmarkt is onderdeel van het project GezondDorp.