Oerfestival De Maashorst

Organisator:
Bezoek de Maashorst
Locatie:
Herperduin / de Kriekeput
Datum:
2018-10-14 - 2018-10-19

In de herfstvakantie vindt Het Oerfestival De Maashorst plaats. Een uitgelezen kans om jezelf als ondernemer of partij te presenteren, en om met zijn allen een unieke beleving in De Maashorst neer te zetten. Een beleving die onze inwoners trots maakt en waar bezoekers op den duur voor (terug)komen.

Dit lukt alleen als we buiten de kaders durven te denken en we onze krachten bundelen. Met bijzondere samenwerkingen, verrassende activiteiten en gedurfde presentaties maken we samen het verschil.

Denk buiten de lijntjes

We dagen jou als deelnemer uit. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en bedenk activiteiten die anders zijn dan anders, maar passen binnen de thema’s natuur, cultuurhistorie & archeologie en food.  We hanteren weinig spelregels op voorhand; dus denk vooral buiten de lijntjes! Waarom? Omdat we geen standaard festival ambiëren met kraampjes of tafels van vaste afmetingen. We gaan voor een natuurlijke setting; lekker losjes. We bouwen de indeling samen met jou en de andere deelnemende partijen organisch op.

Meer informatie op de website oerfestival-demaashorst.nl