Presentatie tweede ronde Brood en Spelen

Organisator:
Brood en Spelen
Locatie:
Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1, 's-Hertogenbosch.
Datum:
2019-02-06

De zestien teams die hun plannen mochten uitwerken voor de prijsvraag Brood en Spelen presenteren hun plannen. Geen slotbijeenkomst maar een startbijeenkomst.

De oogst van de prijsvraag Brood en Spelen wordt nu binnengehaald. Op 6 februari 2019 zijn de innovatieve en spraakmakende voorstellen voor iedereen te zien in het provinciehuis van Noord-Brabant. Osinga (DG LNV). Met elkaar laten de inzendingen de contouren zien van een beweging van vernieuwing op het platteland.

Presentatie plannen

De zestien teams presenteren er hun plannen. Er is een tentoonstelling en publicatie over de voorstellen die in de tweede ronde zijn uitgewerkt. Daarnaast laten ook teams die na de eerste ronde op eigen kracht zijn verder gegaan de stand van zaken zien.

Mogelijkmakers gezocht

De deelnemers gaan er graag met ‘mogelijkmakers’ in gesprek. Dat zijn mensen of organisaties die hun team kunnen helpen in de verdere realisatie van hun plannen. Dat kunnen investeerders zijn, kennisinstellingen, lokale overheden die de ruimte bieden voor het experiment of ondernemers die zich bij initiatieven willen aansluiten. Een aantal mogelijkmakers wordt uitgenodigd. Maar denk jij zelf ook een mogelijkmaker te zijn of ben je gewoon nieuwsgierig naar de resultaten, meld je dan nu gratis aan!

Debat

Daarnaast is er een debat in een talkshow met mogelijkmakers over de impact van de plannen. Er zijn bijdragen van de initiatiefnemers Floris Alkemade en Berno Strootman (CRA), van voedseldeskundige Prof.dr.ir. Louise O. Fresco (voorzitter raad van bestuur Wageningen University & Research), en van Erik van Merrienboer (Noord-Brabant), Peter Drenth (Gelderland), Emiel Reiding (DG BZK) en Johan Osinga (DG LNV)

Praktische info en aanmelden

Wanneer: woensdag 6 februari 2019 van 11.30 tot 16.30 uur. Plenaire afsluiting vanaf 15.00 uur.

Waar: Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1, 5216 TV ‘s-Hertogenbosch.

Meer info over het programma en aanmelden.