Proeven aan het ‘Menu van Morgen’

Organisator:
ZLTO en BMF i.s.m. FoodUp! Brabant
Locatie:
Restaurant De Kapel, Gezondheidslaan 1G, Oss
Datum:
2017-12-06

Op woensdagavond 6 december organiseren de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) en de Brabantse Milieufederatie (BMF) in samenwerking met FoodUp! Brabant een proeverij die in het teken staat van het Menu van Morgen. Sta jij al stil bij wat je eet en wat daarvan de gevolgen zijn? Eet en praat mee om erachter te komen!

Ons voedselpatroon is aan het veranderen. Dat heeft gevolgen voor hoe ons voedselsysteem er in de toekomst uitziet. Het Menu van Morgen is een mogelijk scenario dat bestaat uit minder vlees en zuivel en meer groenten en peulvruchten. Ook eten we met het seizoen mee en verspillen we minder voedsel. Een dergelijk scenario heeft natuurlijk gevolgen voor landschap, productie, gezondheid, stad en platteland.

Wil jij hier eens aan proeven en er meer over te weten komen? Kom dan op 6 december om 18.00 uur naar restaurant De Kapel in Oss. Dit sociale restaurant serveert dan een Menu van Morgen, zodat je kunt proeven aan wat dit voedselpatroon te bieden heeft. De avond duurt tot 21.00 uur.

Kosten: € 15,- (excl. drank)
Reserveren: reserveren@restaurantdekapel.nl of 0412-782530