1. Tentoonstelling: Zonder boer geen voer!

  De reizende expositie ‘Zonder boer geen voer, 5000 jaar agrifood in West-Brabant’ is deze zomer in Alphen (gemeente Alphen-Chaam) te bezichtigen.

 2. Cursus Voedselbossen najaar 2018

  Vanwege het grote succes van vorige cursussen organiseert de Brabantse Milieufederatie in samenwerking met FoodUp! Brabant dit najaar opnieuw de cursus voedselbossen.

 3. Training De Betrekker

  Speciaal voor Brabantse boerenvrouwen organiseert agrarisch coach Liza Simons een training over de toekomst. In vier workshops ontdek je wat jij belangrijk vindt en zie je de kansen voor jouw bedrijf. FoodUp! ondersteunt De Betrekker.

 4. Agrifood meets Geo: klimaat en blockchain

  Benieuwd naar visies, beleid en innovaties in de agri- en foodsector en het belang van geo-informatie daarbij? ZLTO, Ruimteschepper en HAS Hogeschool organiseren ook dit jaar weer Agrifood meets Geo. Het doel van deze dag is te komen tot nieuwe inzichten en oplossingen voor toepassing van geo-data in landbouw en…

 5. Bourgondisch Breda

  Ontdek culinair Breda. Het evenment voor fijnproevers en levensgenieters.

 6. Festival: World Food Day

  Op zaterdag 13 oktober kun je een kijkje achter de schermen van je eten nemen tijdens World Food Day in Den Bosch. Hét festival met workshops, talkshows, films, een streekmarkt en excursies die je laten zien waar ons dagelijks voedsel vandaan komt.

 7. Oerfestival De Maashorst

  In de herfstvakantie vindt Het Oerfestival De Maashorst plaats. Een uitgelezen kans om jezelf als ondernemer of partij te presenteren, en om met zijn allen een unieke beleving in De Maashorst neer te zetten. Een beleving die onze inwoners trots maakt en waar bezoekers op den duur voor (terug)komen.

Alleen ingelogde vrienden van FoodUp! Brabant kunnen agenda-items plaatsen.


Inloggen

Nog geen account?
Registreer nu!