Laat je inspireren door ondernemers in de korte keten. Tijdens een toer langs meerdere bedrijven ervaar je in praktijk hoe bepaalde zaken aangepakt worden. 's Avonds komt een trendwatcher aan het woord en is er een netwerkdiner. Je kunt meedoen aan het dag- en/of avondprogramma.
De Kuusje (varkens) van de Varkenshoederij gaan weer voor het eerst naar de wei.
Alles leren over voedselbossen? Volg deze cursus van de Brabantse Milieufederatie en FoodUp! Brabant.
City Food & Film Festival gaat over ons eten en drinken, van vandaag én morgen. Er is theater. Er zijn films. Er zijn lezingen. Vijf dagen lang.
Wat krijgen we over tien jaar op ons bord? Welke rol spelen technologie, consumententrends en bijvoorbeeld klimaat bij de toekomst van ons voedsel en de agrofoodsector? Ben jij benieuwd naar de toekomst van ons eten? Meld je dan nu aan voor de Ravelijnlezing: The Future of Food!
ProefMei hét culinair en cultureel festival dat in het teken staat van proeven, genieten en elkaar ontmoeten!
Tijdens de Transitietafel bespreken mensen met verschillende achtergronden vraagstukken uit de Brabantse voedseltransitie. Vandaag staat de jonge boer centraal.
Speciaal voor Brabantse boerenvrouwen organiseert agrarisch coach Liza Simons een training over de toekomst. In vier workshops ontdek je wat jij belangrijk vindt en zie je de kansen voor jouw bedrijf. FoodUp! ondersteunt De Betrekker.
Alleen ingelogde vrienden van FoodUp! Brabant kunnen agenda-items plaatsen.
Nog geen account?
Registreer nu!