Even voorstellen… Kika Boomgaard

FoodUp! Brabant heeft sinds kort een paar stagiaires. We stellen deze leuke, slimme, creatieve meiden graag aan je voor. Maak kennis met Kika Boomgaard, 21 jaar, studente Food design and Innovation.

Als ik mezelf zou omschrijven in één woord, dan is het creatief. Helaas is creatief het meest uitgemolken woord dat werkgevers te vaak op cv’s lezen. Als ex-kunstacademiestudent blijf ik het eigenwijs toch gebruiken. De concrete betekenis van creatief is het bedenken van originele ideeën, oplossingen en methoden voor je werksituatie. Op dit moment pas ik dit toe bij mijn oriëntatiestage bij FoodUp! Brabant. Als  food designer in spe hou ik me bezig met het ontwerpen van een smaakvol, duurzaam (vegetarisch)vleesproduct, met de Dutch Quinoa Group als opdrachtgever. Tijdens de Dutch Design Week zal ‘Slagrij de Hamvraag?!’ dienen als ‘proef’podium.

De smaak als food designer had ik al eerder te pakken als ‘Spijsbereider’, met Pop-up Restaurant Anderhalf waarbij tien avonden, twintig gasten per avond, aan anderhalve tafel plaats nemen op een unieke locatie in ‘’s-Hertogenbosch. Het menu?…  Een tikkeltje anders, een tikkeltje overdreven, een tikkeltje elitair maar vooral met een tikkeltje meer energie en passie.

Ik ben nog lang niet uitgekookt!

 

Biopic-Kika-Boomgaard-01 Kika Boomgaard

kikaboomgaard@hotmail.com

Stagiaire doorontwikkelen Slagerij de Hamvraag (HAS Food design and Innovation)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.