Even voorstellen… Richella Stolzenbach

FoodUp! Brabant heeft sinds kort een paar stagiaires. We stellen deze leuke, slimme, creatieve meiden graag aan je voor. Maak kennis met Richella Stolzenbach, studente politicologie.

Even voorstellen: mijn naam is Richella Stolzenbach, ik ben 22 jaar oud, studeer politicologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en loop nu sinds vier weken stage bij FoodUp! Brabant. Tijdens deze stage ben ik erg benieuwd naar de manier van werken van FoodUp! Brabant; op welke manier kun je samen met mensen in netwerken werken aan voedsel dat goed is voor mens, dier en omgeving? Centraal staat de vraag: welke aanpak is het meest effectief?

Voor mij is agrofood een totaal nieuw begrip, waardoor ik nu naast enkel de ingrediënten van voedsel ook meer inzicht krijg in de voedselketen zelf, waar voedsel vandaan komt en wat het proces hierachter precies is. Hopelijk kan ik door mijn onderzoek meer informatie geven over de effectiviteit van de werkwijze van FoodUp! Brabant, dat een toevoeging zou kunnen zijn voor ‘de nieuwe overheid’.

Ik wil de theorie, die ik tijdens colleges en in de boeken heb geleerd, koppelen aan de praktijk. Daarom ga ik – naast meelopen met een aantal uiteenlopende projecten van FoodUp! Brabant – ook  mensen hierover bevragen. Dus wie weet benader ik u ook wel. Mijn stage loopt tot half november. Als u vragen of suggesties hebt dan hoor ik ze graag!

 

Biopic-Richella-Stolzenbach-01 Richella Stolzenbach

rstolzenbach@brabant.nl

Stagiaire nieuwe overheid (Radboud Universiteit Nijmegen)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.