Frisdenkers voor de toekomst gezocht!

Denk jij mee over wat we eten in 2030? Ben je een jonge ondernemer, ontwerper, beleidsmedewerker of technisch talent en heb je interesse in voedsel? Kom dan op 23 oktober naar Eindhoven en zet samen met ZLTO, FoodUp! Brabant en Provincie Noord-Brabant lijnen uit voor de toekomst!

Je bent van harte welkom aan de tekentafel tijdens de Dutch Design Week 2017 in Strijp-S in Eindhoven. Hoe kijk je naar 2030 en hoe ziet volgens jou de voedselproductie er in Brabant dan uit? Jouw denkwerk en breinkracht geeft voeding aan het toekomstige innovatiebeleid agri & food in de provincie Noord-Brabant.

Wat en hoe eten we in 2030? Dat begint dichterbij jezelf dan je denkt!

We beginnen om 13.00 uur met een rondleiding door de expositie ‘Future of Food – Looking back to now’ in de Embassy of Food op het Ketelhuisplein door Marije Vogelzang (eating designer en curator van de expositie) en eindigen om 17.00 uur met een borrel. En tussendoor gaan we de lijnen voor de toekomst uitzetten.

Jouw denkwerk en breinkracht geeft voeding aan het toekomstige innovatiebeleid!

Het is een unieke gelegenheid om door de expositie in de Embassy of Food rondgeleid te worden door Marije Vogelzang zelf, en samen met een groep jonge frisdenkers uit Brabant met interesse in voedsel een goed gesprek te houden over hoe jullie deze toekomst zien!

Kom je ook? Meld je dan hier aan  Via deze link kun je ook meer informatie over het programma vinden.

 

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.