Hutten serveert oncologische hapjes

Hutten Care & Cure uit Veghel heeft deze week de eerste oncologische hapjes geserveerd aan patiënten in ziekenhuis Bernhoven in Uden. De specialistische voeding moet eten tijdens de intensieve behandelingen makkelijker maken.

Gezonde hap, bron: Pixabay.com

Gezonde hap, bron: Pixabay.com

Andere smaak door chemokuur

Door chemokuren hebben patiënten vaak een veranderd smaakpatroon. Door de speciale voeding moet mensen weer zin krijgen om te eten. De hapjes zijn rijk aan eiwitten (met de juiste aminozuren) en bezitten hoge voedingswaarden. Ze moeten ervoor zorgen dat patiënten aansterken en zich fitter gaan voelen.

Er zijn inmiddels zo’n vijftig oncologische hapjes. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met verschillende diëtisten en voedingswetenschappers.

Over Hutten Care & Care

Cateraar Hutten gelooft dat goed eten en drinken bijdragen aan het welzijn en herstel. Met Care & Cure wil het bedrijf een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn van patiënten, gasten en bezoekers.

Lees meer op de website van Hutten >

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Marcel Webster
  Marcel.webster

  Alle initiatieven die leiden tot een betere kwaliteit van leven zijn van harte welkom!

 2. Narda van der Krogt
  Narda van der Krogt

  Ik ben ook superenthousiast over dit nieuws. En ik heb de recepten even bekeken en die hapjes zijn lekker en gezond voor iedereen volgens mij! Ook ter preventie van ziekte.