frietje precies ddw2019 dutch design week 2019

Op 19 oktober begint in Eindhoven de Dutch Design Week 2019. Op het voor iedereen vrij toegankelijke foodcourt op het Ketelhuisplein zal Frietje Precies dan voor het eerst te koop zijn. Friet waar de Brabantse boer, de Brabantse bodem en de Brabander zelf blij van worden!

De afgelopen weken maakten we verschillende video’s om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Frietje Precies. Het is een frietje van aardappel, bataat en pastinaak. Honderd procent bodemvriendelijk en uit strokenteelt van gewassen en bloemen, waar dus ook insecten voedsel en een thuis vinden. Kom het Frietje Precies van teler Jacob van den Borne proeven op de Dutch Design Week (#DDW2019)! Meehelpen aan een beter milieu was nog nooit zo makkelijk.

Dutch Design Week

De Dutch Design Week is het grootste designevenement van Noord-Europa en vindt plaats van 19 tot en met 27 oktober in Eindhoven. Ontwerpers presenteren er hun werk, daarnaast zijn er onder meer tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten. Er worden in deze periode zo’n 350 duizend bezoekers uit binnen- en buitenland  verwacht.

Proef Frietje Precies op het Ketelhuisplein

Frietje Precies is op de Dutch Design Week te vinden op het Ketelhuisplein (nummer B5 op de kaart), op Strijp-S. En het mooie is: hier heb je niet eens een kaartje voor de DDW voor nodig. Iedereen kan hier zo aan komen lopen.