Wij zijn de Landbouw Innovatie Campus:

  • We verzinnen geen ideeën, maar leren jou als boer om nieuwe ideeën te ontwikkelen. Een idee dat past bij jou, je bedrijf én je omgeving, een idee dat zorgt voor brood op de plank. Dat doen we met creatief en out-of-the-box denken. Designers en andersdenkende adviseurs helpen daarbij.
  • We leren jou die nieuwe ideeën ook werkelijkheid te maken. Hoe regel je financiering? Hoe zet je je nieuwe product in de markt? Dat doen we eerst samen met jou maar daarna ook samen met andere relevante partijen uit de keten. Zodat er straks een businessplan ligt waarmee je ook uit de voeten kunt.

Garantie voor succes? Dat geven we niet. Want dat hangt helemaal af van jouw kwaliteiten als ondernemer. We helpen je wel die kwaliteiten te ontwikkelen.

De Landbouw Innovatie Campus is een initiatief van het team FoodUp! Brabant. Het is onderdeel van de Uitvoeringsagenda Brabantse Agrofood van de provincie Noord-Brabant.

Waarom doen we dat?

Boeren staan voor enorme uitdagingen. Ze moeten innovatief zijn en milieubewust, rekening houden met hun omgeving en de consument, en dat ook allemaal op een economische duurzame manier.

Bij grote uitdagingen helpt een blik van buitenaf. De Landbouw Innovatie Campus wil boeren handvatten geven om mee te bewegen maar wel zelf de regie te houden. Dat doen we in trajecten waarin boeren centraal staan. Wij vliegen alleen de juiste mensen in – mensen die net even anders denken jij – en helpen je zo op weg.

Dit is ons team:

Marcel Webster

Marcel Webster

mwebster@brabant.nl

06 55 68 69 67

Wim Coenraadts

Wim Coenraadts

wim@foodupbrabant.nl

06 51 24 57 34

Veerle Slegers

Veerle Slegers

vs@comunicamos.nl

06-10019604

Ellen Tenbült

Ellen Tenbült

atenbult@brabant.nl

06 18 30 34 09

Eugene van Lieshout

Eugene van Lieshout

EvLieshout@brabant.nl

06 52 79 41 85

Wil je ook innoveren?
 

Wil je meedoen als designer of business developer?