Opdracht Herenboeren voor Kw1c sluit af met diner

De afgelopen weken hebben studenten van de opleiding gespecialiseerd kok/Dutch Cuisine van het Koning Willem I College in ’s Hertogenbosch gewerkt aan een opdracht voor de Herenboeren Wilhelminapark. FoodUp! Brabant bracht de school en de Herenboeren bij elkaar.

Na weken van onderzoeken, proeven, uitproberen en recepturen schrijven, gaan de studenten als spetterend sluitstuk op school een diner verzorgen. Dit wordt een heerlijk drie gangenmenu met een amuse. Mogelijk zijn er nog enkele plekken beschikbaar.

Het diner start om 18.00 uur in de Mensa (gebouw G, Vlijmenseweg 2). De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur en kost 25 euro per persoon inclusief twee consumpties en koffie of thee na. Voor reserveringen bel 073-6249540 of mail reserveringen@kw1c.nl.

Kookworkshop

De studenten verzorgen daarnaast een kookworkshop. Dat doen ze die middag, voorafgaand aan het diner. De vijftien gelukkigen gaan daar als eerste de nieuwe recepturen bereiden.

Herenboeren

Herenboeren Wilhelminapark in Boxtel is een coöperatie van mensen die samen een kleinschalig gemengd boerenbedrijf runnen en een boer in dienst hebben voor de dagelijkse werkzaamheden. Ze vroegen de koks in opleiding om voor de leden diverse recepturen en instructiefilmpjes te ontwikkelen.

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.