Tilburg opent tijdelijke food hall

Van de nood een deugd maken: begin met lokale ondernemers een pop-up food hall in een loods die toch even leeg staat. In Tilburg wordt het concept met enthousiasme ontvangen.

Food Hall 88

Food Hall 88

Hal 88 aan de Spoorzone in Tilburg staat leeg, wachtend op een renovatie. Erwin Schellekens van de Smederij/Festival Mundial besloot er een pop-up food hall in te maken. In ‘Food Hall 88’ bieden lokale, creatieve ondernemers er 1,5 maand lang hun gerechten aan.

Voor elk wat wils

Door de hele loods staan tentjes verspreid, her en der staan zithoekjes. Af en toe wordt het geheel opgeluisterd met akoestische live muziek. Een gezellig rommeltje, schrijft Brabants Dagblad. Daar geniet je dan van speciaal bier met bitterballen, Thaise vishapjes, vegetarische hotdogs met rode biet en hummus, verse frites van pastinaak, en een lekkere cupcake toe. Elke week is er ook een ondernemer met nieuw aanbod te gast.

Open tot en met 30 april

Food Hall 88 is t/m 30 april te bezoeken voor een borrel, snelle hap of lang tafelen, iedere vrijdag en zaterdag van 16:00u tot 23:00u en iedere zondag van 13:00u tot 19:00u.

Kijk voor meer informatie op foodhall88.nl of op Facebook >

Bron: bd.nl

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.