Verkiezingsdebat BAJK-FoodUp! terugkijken

Het verkiezingsdebat van het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK) en FoodUp! Brabant van woensdag 13 februari gemist? Geen nood, het is online terug te kijken. Ook het Eindhovens Dagblad deed verslag van het debat met de politieke partijen die in Brabant meedoen aan de verkiezingen van Provinciale Staten.

Tijdens het debat probeerden BAJK-leden aan de hand van stellingen te achterhalen wat politici gaan doen voor de toekomst van jonge boeren. Het debat was online te volgen via een livestream, en is online terug te kijken.

Bij het debat waren vertegenwoordigers aanwezig van de politieke partijen die in Brabant meedoen aan de verkiezingen van Provinciale Staten. Veerle Slegers van FoodUp! Brabant leidde het debat.

Eindhovens Dagblad

Wie niet de hele uitzending kan bekijken: een verslaggever van het Eindhovens Dagblad deed op Twitter verslag van de avond, en schreef een stuk voor het Eindhovens Dagblad.

De BAJK-leden en (aankomend) Statenleden troffen elkaar in de Statenzaal van het provinciehuis in Den Bosch. De verkiezingen voor Provinciale Staten zijn op 20 maart.

Stembus Provinciale Staten 2015. Foto: Sebastiaan ter Burg (CC BY-SA 2.0)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.