Vertel over duurzaam eten op Dag van de Democratie

Wil jij op een publieksdag in het Brabantse provinciehuis bezoekers vertellen over hoe jij werkt aan gezond, eerlijk en lekker voedsel? Meld je dan nu aan.

Op zaterdag 15 september 2018 viert Noord-Brabant de nationale Dag van de Democratie met spraakmakende activiteiten in het provinciehuis. De ervaring leert dat daar veel mensen op afkomen.

De provincie deelt die dag haar trots op het goede leven in Brabant. Om dit leven te kunnen behouden, moeten er keuzes gemaakt worden. Keuzes om nog aantrekkelijker, concurrerender en duurzamer te worden.

Foto: Pixabay

Laat mensen kennismaken

Deze keuzes heb jij ook gemaakt en die maak je nog steeds als je bouwt aan het nieuwe voedselsysteem van Brabant. Dat idee staat ook centraal tijdens de Brabantse campagne We Are Food 2018. We overwegen daarom ook om de bezoekers van Dag van de Democratie in het provinciehuis kennis laten maken met jouw foodproducten. Want deze dag is dé kans om met Brabantse consumenten over producten in gesprek te gaan; het is een ijzersterk podium voor productdemonstraties en proefsamples.

Meld je aan

Heb je hier belangstelling voor, stuur dan een bericht aan Alfred van Mameren via bvmameren@brabant.nl. Vermeld wat je doet aan duurzaam en gezond eten en hoe jouw product daarop inspeelt. Let op: verkoop is die dag niet mogelijk. In de week van 20 augustus kijken we naar de oogst en nemen we contact met je op.

Het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch is op de Dag van de Democratie, zaterdag 15 september, van 10:00 tot 17:00 uur open voor publiek. Adres: Brabantlaan 1, 5216 TV ’s-Hertogenbosch.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.